Els Van Bosbeke

°16 maart 1976

Portret met gevoel - Documentaire - Verhalenvertelster

 Huisfotografe "Allez, chantez"  

http://www.allezchantez.be

 

Mag ik mij even voorstellen?
Ik ben Els, sinds kinds af aan heb ik de passie voor fotografie te pakken. Ik hou er nu eenmaal van om schoonheid te verspreiden. Wanneer ik aan het werk ben, vergeet ik de hele wereld en ben ik enkel aan het ‘voelen’ en me aan het amuseren.
Alles heeft een begin en zo is langzaamaan ook mijn eigen stijl naar boven gekomen. Ik hou vooral van fotograferen met natuurlijk licht. Ik hou van mensen, ik hou van kinderen, ik hou van muzikanten. Zo ben ik al van bij de start de huisfotografe van Allez, Chantez!. 
 
Omdat ik van mensen én fotograferen hou, heb ik gecertificeerde opleidingen gevolgd tot master coach en creatief coach. Dit met het oog op workshops  geven en om individuele begeleidingen te organiseren voor mensen die moeilijk kunnen praten over hun gevoel. Ik wil hen heel graag helpen om dit gevoel naar boven te brengen met fotografie als hulpmiddel.
 
Verder heb ik enkele solotentoonstellingen en groepstentoonstellingen gehad en heb ik 2 jaar ('21-'23) rondgetoerd met mijn installatie ‘Als ik het licht uitdoe, zie ik mezelf dan?’ Dit is een installatie van ongeveer 10 minuten waarin wordt gesproken over het gegeven dat we als kind puur worden geboren maar naargelang we ouder worden, we onszelf niet meer mogen/kunnen zijn, door allerlei omstandigheden of mensen die in ons leven opduiken. Deze voorstelling omvat mijn 4 passies: woord, beeld, muziek en dans en kan ingehuurd worden voor scholen, psychiatrische instellingen, psychologen, opvoedcentra, … Het project is vertoond geweest in bijna heel Vlaanderen alsook in Amsterdam. Ik heb hier ook een naslagwerk van in boekvorm.
 
In 2014 heb ik de derde en publieksprijs gehaald bij Curieus Gent en in 2017 de tweede prijs in het Fotomuseum van Amsterdam. Ook in 2014 heb ik een week workshop mogen volgen in Parijs bij Richard Dumas ( Agence VU) en in 2016 bij Bieke Depoorter in Brussel. Ook voor de provincie West-Vlaanderen heb ik een heel leuk en groot project mogen doen rond migratie op de werkvloer.
 
Zo! En nu, koffie! Samen met jou?

 

 

Stop Slideshow